Підвищення ефективності використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2011 / В. В. Сьомченко ; наук. керівник А. В. Череп ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
331.552.4
331.582
664
Кл.слова (ненормированные): трудові ресурси -- робоча сила -- зайнятість -- безробіття -- харчова промисловість -- продуктивність праці -- оцінка -- управління -- моніторинг -- стимулювання -- трудовые ресурсы -- рабочая сила -- занятость -- безработица -- пищевая промышленность -- производительность труда -- оценка -- управление -- мониторинг -- стимулирование -- human resources -- labor -- employment -- unemployment -- food processing -- productivity -- evaluation -- management -- monitoring -- stimulation -- Доп. точки доступа: Череп, Алла Василівна\наук. керівник\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)