Технологія жиро-рослинних кулінарних виробів для підприємств харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Л. А. Скуріхіна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1995. - 17 с. - Б. ц.
Ключові слова: жиро-рослинні суміші -- кулінарні вироби -- страви на рослинних жирах -- харчові жири -- жиро-растительные смеси -- кулинарные изделия -- блюда на растительных жирах -- пищевые жиры -- fat-vegetable mixtures -- culinary products -- dishes with vegetable oil -- dietary fats -- Анотація: Обґрунтовані можливості використання шпику в поєднанні з овочами для розроблення нових технологій кулінарних виробів. Здобиті експерементальні дані про фізико-хімічні властивості жиро-рослинних сумішей, кулінарних виробів на їх основі та їх зміни при зберіганні. Експерементально підтверджені антиоксидантні властивості овочевих наповнювачів. Додаткові точки доступу: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування