Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 15.03.2006 / О. В. Бабіч ; наук. керівник А. М. Дорохович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц.
УДК
664.682
664.665
613.2
Ключові слова: гречане борошно -- рисове борошно -- кукурудзяне борошно -- "безглютенове" печиво -- целіакія -- цукровий діабет -- гречневая мука -- рисовая мука -- кукурузная мука -- "безглютеновое" печенье -- целиакия -- сахарный диабет -- a buckwheat -- rice -- maize -- glutenless biscuits -- a coeliac disease -- a diabetes -- celiac disease -- diabetes -- Анотація: Встановлена можливість використання гречаного, рисового, кукурудзяного борошна для виробництва здобного "безглютенового" печива. Встановлено оптимальні параметри рецептурних інгредієнтів печива на основі гречаного, рисового, кукурудзяного борошна та різних цукрів: цукрози, фруктози, глюкози. Досліджено властивості "безглютенового" борошна та вплив "безглютенового" борошна та цукрози, фруктози, глюкози на процеси тістоутворення та термічної обробки здобного печива на основі вищевказаних видів борошна та цукрози, глюкози, фруктози. Додаткові точки доступу: Дорохович, Антонелла Миколаївна\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)