Розвиток і ефективність виробництва на підприємствах м'ясопродуктового підкомплексу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 30.05.2009 / Д. С. Аранчій ; наук. керівник П. М. Макаренко ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
УДК
637.52
Кл.слова (ненормированные): м'ясопродуктовий підкомплекс -- виробництво -- переробка -- збут -- ефективність -- конкурентоспроможність -- інтеграційні зв'язки -- ринок -- стратегія -- мясопродуктовый подкомплекс -- производство -- переработка -- сбыт -- эффективность -- конкурентоспособность -- интеграционные связи -- рынок -- стратегия -- meat processing subcomplex -- processing -- sale -- effectiveness -- competitiveness -- integration ties -- market -- strategy -- Доп. точки доступа: Макаренко, Петро Миколайович\наук. керівник\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)