Облік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бугалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 26.04.2006 / О. В. Чумак ; наук. керівник В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40459 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-16 . - Б. ц.
УДК
657.47
640.43
Кл.слова (ненормированные): підприємства -- ресторанне господарство -- собівартість -- витрати калькулювання -- облік -- рівень витрат -- беззбитковість -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- себестоимость -- затраты -- калькулирование -- уровень расходов -- безубыточность -- restaurants -- catering enterprises -- cost -- expenses -- calculation -- accounting -- prognosis -- level of expenses -- operational analysis -- Доп. точки доступа: Оспіщев , Віктор Іванович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі