Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 04.06.2002 / М. І. Погожих ; наук. конс. М. О. Гришин ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26179 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-20
УДК
664.8.047
631.563.2
Кл.слова (ненормированные): масообмінний модуль -- функціональна місткість -- сушіння змішаним теплопідводом -- массообменный модуль -- функциональная емкость -- сушка смешанным теплоподводом -- masstransfer module -- functional capacity -- drying with mixed heatransfer -- Доп. точки доступа: Гришин, Михайло Олександрович\наук. конс.\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування