Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.764
Ж 91
.
Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 20.11.2015 / О. Д. Журлова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-15

УДК
664.764

Кл.слова (ненормированные): пшеничні висівки -- ржані висівки -- ферментативний гідроліз -- ксилоолігосахариди -- поліфеноли -- харчові волокна -- пшеничные отруби -- ржаные отруби -- ферментативный гидролиз -- ксилоолигосахариды -- полифенолы -- пищевые волокна --
Доп. точки доступа: