Підвищення працездатності складнопрофільного різального інструменту за рахунок застосування технологічних середовищ рослинного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.03.01 Процеси механічної обробки, верстати та інструменти / А. І. Алієв ; НТУ ХПІ. - Харків : [б. в.], 2011. - 20 с. - Б. ц.
УДК
621.7
621.9.025
665.3
Кл.слова (ненормированные): інноваційна політика -- інструменти -- ресторани -- рослинна олія -- инновационная политика -- инструменты -- рестораны -- растительное масло -- innovative policy -- tools -- restaurants -- vegetable oil -- Аннотация: У дисертації обгрунтовано теоретико-методичні засади, розроблено методичний інструментарій комплексної оцінки ефективності інноваційної політики та запропоновано методичний підхід до формування ефективної інноваційної політики підприємств ресторанного господарства. Доп. точки доступа: НТУ ХПІ