Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.653.4.03
М 58
.
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Л. М. Мізнік ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 18 с. - Б. ц.

УДК
664.653.4.03

Кл.слова (ненормированные): борошняні кондитерські вироби -- математична модель -- начинки -- тісто -- мучные кондитерские изделия -- математическая модель -- тесто -- борошняні кондитерські вироби -- mathematical model -- fillings -- dough --
Доп. точки доступа: