Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

331.108
Л 65
.
Організаційно-економічні засади використання персоналу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.02.2012 / В. Ю. Лисак ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16

УДК
331.108
331.5
664

Кл.слова (ненормированные): персонал -- підприємства -- харчова промисловість -- активи -- людський капітал -- інтегральна оцінка -- бальна оцінка -- креативність -- мотивація -- організаційна інновація -- предприятия -- пищевая промышленность -- активы -- человеческий капитал -- интегральная оценка -- бальная оценка -- креативность -- мотивация -- организационная инновация -- personnel -- enterprises of food -- retail industru -- assets of human capital -- integral ball estimation -- kreativist -- motivation -- organizational innovation --
Доп. точки доступа: