Ефективність виробництва м'яса качок за чистопорідного розведення та гібридизації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.01 Розведення та селекція тварин : захищена 27.04.2021 / М. І. Шкурко ; наук. керівник Ю. В. Бондаренко ; Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця . - с. Чубинське Київська обл. : [б. в.], 2021. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21. - Б. ц.
УДК
636.597.8.082.25/.26
338.439.4
637.5
Кл.слова (ненормированные): каченята -- мулард -- качине м'со -- забійні якості -- фермерське господарство -- гібридизація -- визначення статі -- ембріональні аномаліїї -- вентсексинг -- колорсексинг -- морфосексинг -- утята -- утиное мясо -- убойные качества -- фермерское хозяйство -- гибридизация -- определение пола -- эмбриональные аномалии -- ducklings -- mulard -- organic meat -- slaughter qualities -- farming -- hybridization -- sex determination -- embryonic anomalies -- ventsexing -- colorsexing -- morphosexing -- Доп. точки доступа: Бондаренко, Юрій Васильович\наук. керівник\ Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)