Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

657.47
Т 70
.
Облік і контроль витрат в системі управління підприємством (на прикладі підприємств м’ясоконсервної промисловості) [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит : захищена 29.04.2004 / Л. Я. Тринька ; наук. керівник З. В. Гуцайлюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 23 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40458 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-20. - Б. ц.

УДК
657.47
664.9

Кл.слова (ненормированные): витрати -- прямі витрати -- непрямі витрати -- центри виникнення витрат -- центри відповідальності -- зведений облік витрат -- калькулювання продукції -- собівартість продукції -- управлінський облік -- внутрішньогосподарський контроль -- м’ясоконсервна промисловість -- затраты -- прямые затраты -- косвенные затраты -- центры возникновения затрат -- центры ответственности -- сводный учет затрат -- калькулирование продукции -- себестоимость продукции -- управленческий учет -- внутрихозяйственный контроль -- мясоконсервная промышленность -- expenditures -- direct expenditures -- indirect expenditures -- centers of expenditures origin -- centers of responsibility -- general organization of expenditures -- calculation of unit cost -- administrative organization -- inner national control -- meat-preserving --
Доп. точки доступа: