Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663
Г 74
.
Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про-і пребіотичними властивостями [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 27.11.2008 / М. І. Гоцуленко ; наук. керівник Л. В. Капрельянц ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.

УДК
663

Кл.слова (ненормированные): лактобацили -- біфідобактерії -- пробіотики -- пребіотики -- біополімерний комплекс -- жом цукрового буряку -- носій -- функціональні інгредієнти -- лактобациллы -- бифидобактерии -- пробиотики -- пребиотики -- биополимерный комплекс -- жом сахарной свеклы -- носитель -- функциональные ингредиенты -- lactobacillus -- bifidobacterium -- probiotic -- prebiotic -- biopolymer complex -- bagasse of sugar beet -- carrier -- functional ingredients --
Доп. точки доступа: