Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / О. О. Горячова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 21 с. - Б. ц.
УДК
663.813
634.11/12
Кл.слова (ненормированные): зберігання харчових продуктів -- купажування -- сік яблучний -- споживні властивості -- товарознавча оцінка -- якість продуктів -- якість харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- купажирование -- сок яблочный -- потребительские свойства -- товароведная оценка -- качество продуктов -- качество пищевых продуктов -- food storage -- blending -- apple juice -- consumption properties -- commodity evaluation -- product quality -- quality of food products -- Аннотация: Роботу присвячено дослідженню можливостей удосконалення споживних властивостей яблучних соків шляхом використання окремих помологічних сортів плодів та купажуванням. Доп. точки доступа: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі