Розробка технології виробів з пісочного тіста з викоританням чорноплодної горобини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Ю. А. Горяйнова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 18 с. - Б. ц.
УДК
664.681
664.644.5
Кл.слова (ненормированные): горобина чорноплідна (аронія) -- напівфабрикати -- пісочне тісто -- харчова цінність -- рябина черноплодная (арония) -- полуфабрикаты -- песочное тесто -- пищевая ценность -- chokeberry (aronia) -- semi-finished products -- shortbread -- nutritional value -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі