Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.07 Технологія продуктів бродіння : захищена 17.01.2006 / С. А. Колосов ; наук. керівник О. С. Макаров ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач" . - Ялта : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - Б. ц.
УДК
663.22
Кл.слова (ненормированные): сорт винограду -- сусло -- виноматеріал -- купаж -- кюве -- ігристе вино -- пінисті властивості -- типовість -- технологія -- сорт винограда -- виноматериал -- игристое вино -- пенистые свойства -- типичность -- технология -- grape variety -- must -- wine material -- blend -- cuve -- sparking wine -- foaming properties -- typical characteristics -- technology -- Доп. точки доступа: Макаров, Олександр Семенович\наук. керівник\ Нац. ін-т винограду і вина "Магарач"
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)