Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.26
Г 70
.
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 13.05.2019 / О. В. Городиська ; наук. керівник Н. В. Гревцева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-19

УДК
663.26
663.916.3

Кл.слова (ненормированные): глазур кондитерська -- виноградний жмих -- порошок -- виноградні кісточки -- макуха -- поліфенольні сполуки -- антиоксиданти -- жири-альтернати -- какао масла -- показники безпеки -- глазурь кондитерская -- виноградный жмых -- виноградные косточки -- полифенольные соединения -- антиоксиданты -- жиры-альтернаты -- какао масла -- показатели безопасности -- confectionery glaze -- grape pomace -- grape seed powder -- grape seed pomace powder -- phenol compounds -- antioxidants -- fats-cocoa -- butter substitutes -- safety indicators --
Доп. точки доступа: