Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 10.10.2002 / Т. М. Шапорова ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - . - 2002. - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25254 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14
УДК
664.849
Кл.слова (ненормированные): споживні властивості -- морква -- гарбуз -- токсичні речовини -- пасти -- математичне моделювання -- потребительские свойства -- морковь -- тыква -- токсические вещества -- пасты -- математическое моделирование -- consumer properties -- carrot -- pumpkin -- toxic substances -- pastes -- mathematical modeling -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування