Дослідження та розробка методів комплексної хіміко-технологічної оцінки якості сировини і продуктів цукрового виробництва з метою підвищення його ефективності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукру та цукрових речовин : захищена 19.06.1997 / Л. І. Чернявська ; наук. конс. Л. П. Рева ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 60 с. - Бібліогр.: с. 50-57. - Б. ц.
УДК
664.1
Кл.слова (ненормированные): експрес-методи -- втрати цукрові -- нетоксичний освітлювач -- критерії оцінки -- математичні моделі -- схема прогнозування -- технологічні показники -- экспресс-методы -- потери сахарозы -- нетоксичный осветлитель -- критерии оценки -- математические модели -- схема прогнозирования -- технологические показатели -- express methods -- saccharose losses -- non-toxic clarifier -- assessment criteria -- mathematical models -- scheme for the processing -- parameters prediction -- Доп. точки доступа: Рева, Л. П.\наук. конс.\ Укр. держ. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)