Розробка комплексної інженерної основи нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.06.01 / О. Б. Кудрін ; ДМНДІ. - Донецьк : [б. в.], 2001. - 19 с. - Б. ц.
УДК
628.8
Кл.слова (ненормированные): гарячий цех -- мікроклімат -- підприємства харчової промисловості -- умови праці -- шкідливі умови праці -- горячий цех -- микроклимат -- предприятия пищевой промышленности -- условия труда -- вредные условия труда -- hot shop -- microclimate -- food industry enterprises -- working conditions -- harmful working conditions -- Аннотация: Розроблено інженерні основи оцінки й нормалізації мікрокліматичних умов у гарячих цехах підприємств харчових виробництв і громадського харчування, що полягають у розробці комплексного показника якості мікроклімату у виробничих приміщеннях, розкритті закономірностей повітро-теплообмінних процесів в об'ємі гарячих цехів, розподілу в просторі інтенсивності теплових випромінювань від поверхонь технологічного обладнання, що нагріваються, фізичних проявів при перебуванні робітників у полі інфрачервоних випромінювань. Доп. точки доступа: ДМНДІ