Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.662
С 79
.
Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 05.07.2016 / Г. В. Степанькова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
664.662

Кл.слова (ненормированные): хліб -- шрот зародків вівса -- жмих зародків кукурудзи -- харчова цінність -- біологічна цінність -- показники якості -- хлеб -- шрот зародышей овса -- жмых зародышей кукурузы -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- показатели качества --
Доп. точки доступа: