Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.2
Б 81
.
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / М. В. Бондар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
663.2
663.14

Кл.слова (ненормированные): антисептики -- бродіння -- зброджування -- дріжджі -- сировина -- спирт етиловий -- ферменти -- брожение -- сбраживание -- дрожжи -- сырье -- спирт этиловый -- ферменты -- antiseptics -- fermentation -- fermentation -- yeast -- raw -- ethyl alcohol -- enzymes --
Доп. точки доступа: