Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
Ц 85
.
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 20.12.2013 / О. С. Цуканова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21

УДК
664.6

Кл.слова (ненормированные): спеціальні хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- "борошно безбілкове" -- структуроутворююча добавка -- ксантан -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- в-каротин -- кріопаста з моркви -- харчова цінність -- специальные хлебобулочные изделия -- безбелковые хлебобулочные изделия -- "мука безбелковая" -- структурообразующая добавка -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества -- криопаста из моркови -- пищевая ценность --
Доп. точки доступа: