Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 20.12.2013 / О. С. Цуканова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21
УДК
664.6
Кл.слова (ненормированные): спеціальні хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- "борошно безбілкове" -- структуроутворююча добавка -- ксантан -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- в-каротин -- кріопаста з моркви -- харчова цінність -- специальные хлебобулочные изделия -- безбелковые хлебобулочные изделия -- "мука безбелковая" -- структурообразующая добавка -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества -- криопаста из моркови -- пищевая ценность -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)