Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Л. І. Сєногонова ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2011. - 20 с. - Б. ц.
УДК
642.58
796.071.2
Кл.слова (ненормированные): безпечність товарів -- нутрієнти -- споживні властивості -- спортсмен -- фізіологія харчування -- харчування спортсменів -- цукерки -- безопасность товаров -- нутриенты -- потребительские свойства -- физиология питания -- питание спортсменов -- конфеты -- product safety -- nutrients -- consumption properties -- athlete -- nutrition physiology -- nutrition of athletes -- candy -- Аннотация: Сформовано критерії оптимізації нутрієнтного складу цукерок для спортсменів. На основі математичного моделюванняі за результатами експериментальних досліджень визначено оптимальний рецептурний склад цукерок, що забезпечують високі якісні характеристики готових продуктів, їх стабільність під час зберігання. Доп. точки доступа: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т