Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.3.02-82
С 13
.
Дослідження процесів гідродинаміки, оптимізація режимів роботи та конструкції сировиготовлювачів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 22.04.1997 / О. А. Савченко ; наук. керівник Г. О. Єресько ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - . - . - 26 с. - Бібліогр.: с. 22-24

УДК
637.3.02-82

Кл.слова (ненормированные): сировиготовлювач -- сыроизготовитель -- сирне зерно -- сырное зерно -- сирний згусток -- сырный сгусток -- гідродинаміка -- гидродинамика -- в'язкість -- вязкость -- різання -- резка -- перемішування -- перемешивание -- адгезія -- адгезия -- осідання -- осадок -- cheese maker -- cottage cheese -- curd curd -- hydrodynamics -- viscosity -- cutting -- mixing -- adhesion -- sinking --
Доп. точки доступа: