Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Н. В. Олійник ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1999. - 16 с. - Б. ц.
УДК
664.664.3
Ключові слова: випікання -- екструзія -- сухарі -- якість продуктів -- якість продукції -- якість харчових продуктів -- выпечка -- экструзия -- сухари -- качество продуктов -- качество продукции -- качество пищевых продуктов -- baking -- extrusion -- crackers -- product quality -- product quality -- quality of food products -- Анотація: Роботу присвячено питанням розроблення нового способу виробництва сухарних шпал з використанням метода екструзії при формуванні та розпушенні тістових заготовок, та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках. Додаткові точки доступу: Укр. держ. ун-т харч. технологій