Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

633.34
Я 85
.
Ефективність використання зерна сої і ріпаку різних технологій підготовки в раціонах курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.02 Годівля тварин і технологія кормів : захищена 16.09.1998 / К. Ю. Ястребов ; наук. керівник І. І. Ібатуллін ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

УДК
633.34

Ключові слова: соя -- ріпак -- антипоживні речовини -- протеїн -- жир -- теплова обробка -- курчата-бройлери -- рапс -- антипитательные вещества -- протеин -- тепловая обработка -- цыплята-бройлеры -- soybean -- rapeseed -- antinutritious substances -- protein -- fat -- thermal processing -- broiler-chickens --
Додаткові точки доступу: