Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / А. М. Коцюбанський ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2013. - 24 с. - Б. ц.
УДК
664.1
004.358
Ключові слова: вакуум-апарат -- кристалізація -- утфель -- цукроза -- кристаллизация -- сахароза -- vacuum apparatus -- crystallization -- utfel -- sucrose -- Анотація: Робота присвячена вирішенню проблеми інтенсифікації та оптимізації роботи вакуум-апарата періодичної дії на основі сучасних теоретичних уявлень та практичних підходів до процесів, що відбуваються за умов промислової кристалізації сахарози у вакуум-апараті. Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій