Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 08.07.2014 / Н. П. Чорна ; наук. конс. Л. Т. Шевчук ; Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], 2014. - 40 с. - Бібліогр.: с. 33 - 38
УДК
338.439.4
338.439.66
Кл.слова (ненормированные): сфера виробництва -- продукти харчування -- продовольча безпека -- інноваційний розвиток -- концепція -- якість -- сфера производства -- продукты питаия -- продовольственная безопасность -- инновационное развитие -- концепция -- качество -- sphere -- food production -- food safery -- innovative development -- conception -- quality -- Доп. точки доступа: Шевчук, Любов Теодорівна\наук. конс.\ Миколаїв. нац. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)