Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.04.2001 / С. С. Ткачова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 15 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц.
УДК
642.5
005.21
Кл.слова (ненормированные): стратегічне управління -- стратегія -- цілі -- зовнішнє середовище -- внутрішнє середовище -- підприємство -- громадське харчування -- фактори -- показники -- стратегическое управление -- стратегия -- цели -- внешняя среда -- внутренняя среда -- предприятие -- общественное питание -- факторы -- показатели -- strategic management -- strategy -- purposes -- external environment -- internal environment -- enterprise -- catering -- factors -- indexes -- Доп. точки доступа: Яцун, Леонід Миколайович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування