Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.123
Р 19
.
Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 21.01.1998 / К. Ю. Раковський ; наук. керівники: Ю. О. Заєць, Л. М. Осадчий ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.

УДК
664.123

Кл.слова (ненормированные): лужна обробка -- екстрагування -- пресування -- бурякова стружка -- сахароза -- щелочная обработка -- экстрагирование -- прессование -- свекловичная стружка -- сахароза -- allkaline treatment -- extraction -- pressing process -- sugar beet cossets -- sucrose --
Доп. точки доступа: