Розробка способу інтенсифікації екстракційного процесу шляхом лужної обробки бурякової стружки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 21.01.1998 / К. Ю. Раковський ; наук. керівники: Ю. О. Заєць, Л. М. Осадчий ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
УДК
664.123
Кл.слова (ненормированные): лужна обробка -- екстрагування -- пресування -- бурякова стружка -- сахароза -- щелочная обработка -- экстрагирование -- прессование -- свекловичная стружка -- сахароза -- allkaline treatment -- extraction -- pressing process -- sugar beet cossets -- sucrose -- Доп. точки доступа: Заєць, Юрій Олександрович\наук. керівник\ Осадчий, Леонід Мартинович\наук. керівник\ Укр. держ. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)