Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 12.10.2010 / Л. М. Пузік ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2010. - 40 с.
УДК
635.62
Кл.слова (ненормированные): плоди гарбузових рослин -- агрокліматичні показники -- збереженість -- втрата маси -- хімічний склад -- фізичні властивості -- конкурентоспроможність -- плоды тыквенных растений -- агроклиматические показатели -- сохранность -- потеря массы -- химический состав -- физические свойства -- конкурентоспособность -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)