Наукове обґрунтування та розробка заходів подовження строків споживання плодів гарбузових рослин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 12.10.2010 / Л. М. Пузік ; наук. конс. В. А. Колтунов ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2010. - 40 с. - Бібліогр.: с. 34-38
УДК
635.62
Ключові слова: плоди гарбузових рослин -- агрокліматичні показники -- збереженість -- втрата маси -- хімічний склад -- фізичні властивості -- конкурентоспроможність -- плоды тыквенных растений -- агроклиматические показатели -- сохранность -- потеря массы -- химический состав -- физические свойства -- конкурентоспособность -- pumpkin fruits -- agroclimatic -- indices -- storage ability -- mass loss -- chemical content -- physical properties -- competitiveness -- Додаткові точки доступу: Колтунов, Віктор Андрійович\наук. конс.\ Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)