Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіха [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 22.05.2017 / Т. М. Поп ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2017. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.48
Кл.слова (ненормированные): борошняні вироби -- кондитерські вироби -- пісочний напівфабрикат -- рослинна сировина -- порошок -- листя волоського горіха -- технологія -- продукти -- підвищена харчова цінність -- мучные изделия -- кондитерские изделия -- песочный полуфабрикат -- растительное сырье -- листья грецкого ореха -- технология -- продукты -- повышенная пищевая ценность -- Доп. точки доступа: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)