Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. Ю. Криворучко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 16 с. - Б. ц.
УДК
664.68
Ключові слова: дифузія -- карагінани -- морська сіль -- пророщування -- реологічні властивості -- тістові напівфабрикати -- дифузия -- каррагинаны -- морская соль -- проращивание -- реологические свойства -- тестовые полуфабрикаты -- diffusion -- carrageenans -- sea salt -- germination -- rheological properties -- semi-finished dough products -- Анотація: Науково обґрунтовано технологічні режими виробництва кулінарних виробів підвищеної харчової цінності з використанням борошна із зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т