Обґрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання яблук [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продуктів рослинництва : захищена 07.06.2000 / О. П. Прісс ; наук. керівник В. Й. Іванченко ; Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта : [б. в.], 2000. - 17 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - Б. ц.
УДК
631.563.9
634.11.076
Ключові слова: зберігання яблук -- антиоксиданти -- лежкоздатність -- вихід продукції -- якість -- хранение яблок -- антиоксиданты -- лежкоспособность -- выход продукции -- качество -- storage of apples -- antioxidants -- keeping ability -- production output -- quality -- Додаткові точки доступу: Іванченко, Вячеслав Йосипович\наук. керівник\ Ін-т винограду і вина "Магарач"
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)