Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / І. В. Солоницька ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2000. - 16 с. - Б. ц.
УДК
664.6.001.76
Ключові слова: амарант (щириця) -- листові овочі -- петрушка -- харчова цінність -- хлібобулочні вироби -- шпінат -- амарант (щирица) -- листовые овощи -- пищевая ценность -- хлебобулочные изделия -- шпинат -- amaranth -- leafy vegetables -- parsley -- nutritional value -- bakery products -- spinach -- Анотація: Теоретично і експериментально обґрунтовано механізм взаємодії добавок порошків зеленої маси листових овочів і амаранту з компонентами тіста. Встановлено, що введення порошків зеленої маси шпинату, петрушки, амаранту сприяють підвищенню харчової цінності хлібобулочних виробів. Додаткові точки доступу: Одес. держ. акад. харч. технологій