664.849.047.021.3/.4 К 88 Кудрявцев , Володимир Миколайович.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надсилової частини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / В. М. Кудрявцев ; Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2006. - 15 с. - Б. ц.
УДК
664.849.047.021.3/.4
Кл.слова (ненормированные): арахіс культурний (земляний горіх) -- поле нвч -- теплопровідність -- арахис культурный (земляной орех) -- поле свч -- теплопроводность -- peanut (peanut) -- microwave field -- thermal conductivity -- Аннотация: Установлено залежність вологості та температури продукту від терміну обробки за допомогою НВЧ-енергопідводу. Проведено серію експериментів для визначення раціональних параметрів і створено математичну модель процесу. Доп. точки доступа: Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі