Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.849.047.021.3/.4
К 88
.
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надсилової частини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / В. М. Кудрявцев ; Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], . - 15 с. - Б. ц.

УДК
664.849.047.021.3/.4

Кл.слова (ненормированные): арахіс культурний (земляний горіх) -- поле нвч -- теплопровідність -- арахис культурный (земляной орех) -- поле свч -- теплопроводность -- peanut (peanut) -- microwave field -- thermal conductivity --
Аннотация:
Установлено залежність вологості та температури продукту від терміну обробки за допомогою НВЧ-енергопідводу. Проведено серію експериментів для визначення раціональних параметрів і створено математичну модель процесу.
Доп. точки доступа: