Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 17.11.2005 / С. А. Бажай ; наук. керівник Л. О. Федоренченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
УДК
664.665
Кл.слова (ненормированные): оздоровчі продукти -- пшениця -- пророщене зерно -- біологічно активні речовини -- показники якості -- оздоровительные продукты -- пшеница -- пророщенное зерно -- биологически активные вещества -- показатели качества -- health-improvement products -- wheat -- sprouted grain -- biologically active matters -- indexes of quality -- Доп. точки доступа: Федоренченко, Лідія Олексіївна\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)