Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.665
Б 16
.
Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 17.11.2005 / С. А. Бажай ; наук. керівник Л. О. Федоренченко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.

УДК
664.665

Кл.слова (ненормированные): оздоровчі продукти -- пшениця -- пророщене зерно -- біологічно активні речовини -- показники якості -- оздоровительные продукты -- пшеница -- пророщенное зерно -- биологически активные вещества -- показатели качества -- health-improvement products -- wheat -- sprouted grain -- biologically active matters -- indexes of quality --
Доп. точки доступа: