Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. М. Самілик ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2013. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.1.05.004
Ключові слова: в'язкість розчинів -- в'язкість -- кристалізація -- меляса -- утфель -- вязкость растворов -- вязкость -- кристаллизация -- меласса -- viscosity of solutions -- viscosity -- crystallization -- molasses -- utfel -- Анотація: Розглянуто питання доцільності використання проміжного нагрівання утфелю останнього ступеня кристалізації замість розкачок водою чи мелясою при політермічній кристалізації в перемішувачах-кристалізаторах. Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій