Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

005.21
К 67
.
Стратегічне управління якістю продукції в харчовій промисловості України (на прикладі хлібопекарських підприємств м. Києва) [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.01.2014 / Т. М. Корнієнко ; Чернігів. нац. технолог. ун-т. - Чернігів : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16

УДК
005.21
006.015.5
664.6(477-25)

Кл.слова (ненормированные): товарний асортимент -- якість -- система управління якістю -- тотальний менеджмент якості -- економічна ефективність -- інвестиції -- інновації -- програмно-цільовий підхід -- товарный ассортимент -- качество -- управление качеством -- тотальный менеджмент качества -- система управления качеством -- инвестиции -- инновации -- конкурентоспособность -- quality -- quality management system -- baking industry -- products -- strategic quality management -- baking enterprises -- factors -- graphic image --
Доп. точки доступа: