Наукове обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів : захищена 01.07.2016 / М. О. Янчева ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2016. - 40 с. - Бібліогр.: с. 29-35
УДК
637.521
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикати м'ясні -- напівфабрикати посічені заморожені -- заморожування -- розморожування -- композиції кріостабілізуючої дії -- ефективна питома теплоємність -- білок тваринний -- емульгатори ацилгліцеринної природи -- харчові гідроколоїди -- гідроколоїди полісахаридної природи -- полуфабрикаты мясные -- полуфабрикаты иссеченные замороженные -- замораживание -- размораживание -- композиции криостабилизирующего действия -- эффективная удельная теплоемкость -- белок животный -- эмульгаторы ацилглицеринной природы -- пищевые гидроколлоиды -- гидроколлоиды полисахаридной природы -- Доп. точки доступа: Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)