Формування властивостей водонепроникних паперових пакувальних матеріалів для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / К. В. Мостика ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Б. ц.
УДК
676.24
664.68
Ключові слова: водонепроникність -- кондитерські вироби -- пакувальні матеріали -- папір -- термін зберігання харчових продуктів -- якість -- водонепроницаемость -- кондитерские изделия -- упаковочные материалы -- бумага -- срок хранения пищевых продуктов -- качество -- waterproofness -- confectionery -- packaging materials -- paper -- shelf life of food products -- quality -- Анотація: Доведено доцільність застосування водного розчину полівінілового спирту, поліамідепіхлоргідринової смоли та карбаміду для надання паперу водонепроникності, підвищення показників міцності та удосконалення бар'єрних властивостей. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т