Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 21.05.2014 / С. О. Михайлова ; наук. керівник В. О. Потапов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
664.87
Кл.слова (ненормированные): процес -- енергоефективність -- ресурсоефективність -- діелектричні властивості -- мікрохвильова обробка -- електромагнітне поле -- вакуумування -- перемішування -- концентрування -- сушіння -- концентрат -- пряні овочі -- процесс -- энергоэффективность -- ресурсоэффективность -- диэлектрические свойства -- микроволновая обработка -- электромагнитное поле -- вакуумирование -- перемешивание -- концентрирование -- сушка -- пряные овощи -- process -- energy-effectiveness -- resource-effectiveness -- dielectric properties -- microwave processing -- electromagnetic field -- vacuum processing -- mixing -- concentration -- drying -- concentrate -- spicy vegetables -- Доп. точки доступа: Потапов, Володимир Олексійович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)