Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та ЇЇ використання при виробництві продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 01.07.2002 / Н. В. Камсуліна ; наук. керівник Ф. В. Перцевий ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31299 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
664.33
547.979.8
641.52
Кл.слова (ненормированные): морква -- рослинна олія -- каротиноїди -- екстракція -- підвищена харчова цінність -- продукти харчування -- морковь -- растительное масло -- каротиноиды -- экстракция -- повышенная пищевая ценность -- продукты питания -- carrot -- vegetable oil -- carotinoids -- extraction -- extra food value -- foodstuffs -- Доп. точки доступа: Перцевий, Федір Всеволодович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування