Розробка технології підготовки і переробки голозерного вівса в крупіяні продукти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 01.12.2015 / І. О. Кустов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.785
Кл.слова (ненормированные): круп'яне виробництво -- голозерний овес -- крупи -- пластівці -- збільшення виходу -- скорочення процесу -- технологічний процес -- покращення якості продуктів -- крупяное производство -- голозерный овес -- крупы -- хлопья -- увеличение выхода -- сокращение процесса -- технологический процесс -- улучшение качества продуктов -- Доп. точки доступа: Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)