Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 23.12.2004 / Н. І. Ткач ; наук. керівник Г. П. Хомич ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2004. - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25368 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-15
УДК
633.81.031.1
664.857
Кл.слова (ненормированные): дикорослі ягоди -- пектолітичні ферменти -- целюлолітичні ферменти -- мультиензимна композиція -- антоціани -- якість -- дикорастущие ягоды -- пектолитические -- целюлолитические ферменты -- мультиэнзимная композиция -- антоцианы -- качество -- wild-growing berries -- pectolotical -- cellulolitical enzymes -- multyensyme a composition -- anthocyanins -- quality -- Доп. точки доступа: Хомич, Галина Панасівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі