Облік та аудит витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.09 Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) : захищена 08.12.2016 / Д. Д. Шеховцова ; наук. керівник А. В. Янчев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
657
640.432
Ключові слова: витрати -- облік -- аудит -- управління -- звітність -- ефективність -- підприємства -- ресторанне господарство -- кейтеринг -- расходы -- учет -- управление -- отчетность -- эффективность -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- costs -- accounting -- audit -- internal (operational) audit -- management -- reporting -- effectiveness -- catering business enterprises -- Анотація: Дисертаці присвячено обгрунтуванню теоретичних засад та розробці методичних рекомендацій з удосконалення обліку і аудиту витрат відповідно до інформаційних потреб системи управління підприємств ресторанного господарства. Визначено стан та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства, розроблено класифікацію кейтерингових послуг. Зроблено уточнення змісту категорії "витрати ресторанного господарства", удосконалено класифікацію витрат, визначено концептуальні засади формування обліково-інформаційного забезпечення управління витратами в підприємствах ресторанного господарства. Вдосконалено організацію обліку витрат підприємств ресторанного господарства, розроблено структуру облікової політики в частині витрат та пакет управлінської звітності. Запропоновано науково-методичний підхід до обліку витрат за процесами діяльності підприємств ресторанного господарства, визначено організаційні засади обліку витрат в управлінських інформаційних системах. Визначено концептуальні основи організації аудиту витрат, вдосконалено організаційне забезпечення внутрішнього аудиту витрат, запропоновано методичний підхід до проведення аналітичних процедур аудиту витрат у підприємствах ресторанного господарства. Додаткові точки доступу: Янчев, Андрій Володимирович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)