Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.682
Т 48
.
Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 15.10.2015 / А. С. Ткаченко ; Львів. комерц. акад. - Львів : [б. в.], . - 25 с. - Бібліогр.: с. 20-22

УДК
664.682

Кл.слова (ненормированные): печиво цукрове -- харчова цінність -- споживчі властивості -- нетрадиційна сировина -- нетрадиційні олії -- продукти окиснення -- печенье сахарное -- пищевая ценность -- потребительские свойства -- нетрадиционное сырье -- нетрадиционные масла -- продукты окисления --
Доп. точки доступа: