Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.857.037
К 56
.
Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих продуктів : захищена 28.11.1997 / О. О. Коваленко ; наук. керівники: А. Т. Безусов, О. Г. Бурдо ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.

УДК
664.857.037
634.41
634.23

Кл.слова (ненормированные): кріотехнологія -- блочне виморожування -- гравітаційне сепарування -- технологічні режими -- якість -- абрикосовий кріоконцентрат -- вишневий кріоконцентрат -- криотехнология -- блочное вымораживание -- гравитационное сепарирование -- технологические режимы -- качество -- абрикосовый криоконцентрат -- вишнёвый криоконцентрат -- cryotechnology -- block freezing -- gravity separation -- technological regimes -- quality -- apricot cryoconcentrates --
Доп. точки доступа: