Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
664.8/.9
Б 86
Бочковський, Андрій Петрович
.
Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук / А. П. Бочковський. -
Одеса : [б. в.]
,
2010
. -
20
с. - Б. ц.
УДК
664.8/.9
613.2
Кл.слова (ненормированные):
консервовані продукти
--
овочеві наповнювачі
--
пектини
--
поліфеноли
--
консервированные продукты
--
овощные наполнители
--
пектины
--
полифенолы
--
canned products
--
vegetable fillers
--
pectin
--
polyphenols
--
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання